top of page

                Mama,

In de leegte van jouw

     wonderbuik,

Mag jij weer vol worden

       van jezelf…

     Als herboren!

         Isabel De Clercq

                                                                 

     

Welkom op het Rebozo-ritueel, een relaxerende sessie waarbij de kersverse mama centraal staat. Een warme uitnodiging om zichzelf helemaal te hervinden, na een intense periode van zwangerschap en geboorte. Je kan het ook zien als een helend proces, door het opnieuw laten stromen van gevoelens, ingetogen of overvloedig, maar vooral dicht bij wie jij bent.


Ruben en ikzelf, Evi ,volgden een opleiding bij Cindy Van Staey om vertrouwd te raken met de techniek. Graag doen we deze even uit de doeken, alvorens jou er in te wikkelen.

Inderdaad, een rebozo is een massagedoek dat gebruikt wordt bij het sluitingsritueel, een veertigtal dagen na de bevalling. 

Dit ritueel, oorspronkelijk afkomstig van Mexico en Guatemala, is opgebouwd uit verschillende onderdelen:

- Warme ontvangst met daarbij het verzoek om deel te nemen aan het ritueel, omringd door de pracht van Moeder Aarde, innig verbonden met onze voorouders. We luisteren hierbij graag naar jouw 9 maanden-verhaal.

- Wiegen van het lichaam in de Rebozo’s, om volledig tot rust te komen… Ontspanning in elke vezel zodat jij je kan open stellen voor een intense beleving van dit liefdevolle ritueel. Indien gewenst kan hierbij eveneens een lichaamsmassage uitgevoerd worden.

- Het sluiten van het lichaam door het aantrekken van de Rebozo’s. Gewikkeld in de doeken ervaar je duidelijk de grenzen van je lichaam. Je komt terug tot de kern van je zijn. Voel je hierbij zo vrij om gevoelens te laten loskomen, deze ongeremd te uiten…

Los te laten… Af te sluiten wat afgesloten mag worden…

- Heerlijk nagenieten van de voelbare ruimte die jij in je lichaam en geest hebt gecreëerd… Ruimte voor jezelf, voor nieuwe belevingen…

Graag verwelkomen we jou, samen met jouw partner, om van deze bijzondere ‘reis’ een liefdevolle herinnering te maken…

Investering voor deze herinnering… 
- Rebozo ritueel: duurtijd, wij nemen al de tijd die nodig is... 15O euro

- Rebozo ritueel: met extra ontspanningsmassage, vanaf 30 november, 175 euro

- het is steeds mogelijk je partner mee uit te nodigen. 

- Geschenkbon te verkrijgen.

Wiegen van de voeten...

bottom of page